farewell, somebody's gonna miss you

 
 
 
 
 
Har lyssnat upp all tid på spotify så lägger ut några låtar här istället så blir det lite lättare att lyssna iaf:')

you must be blind if you can't see it

Har fått nog av carlings jeans, dom går bara sönder och har sig. Har ägt kanske 4 stycken svarta, sen går dom sönder efter högst ett halvår.. Så när jag var på stan med sara iförrgår eller vad det nu blir så köpte jag dessa^ från JC, crocker tror jag dom hette. 499, fast det var 50% rea:) hoppashoppaas att dom är bättre!!

Annars så är jag fortfarande sjuk och gör ingenting. Var egentligen tänkt att jag skulle på stan med linnea men orkade inte:( så blir väl att ladda hem någon serie och äta kakor iställetx) har inget liv för tillfället, Hejdå

urk

Gammal bild men känner såhär^ just nu, har dragit på mig en förkylning:@ Hade lite ont i halsen igårkväll, sen nu när jag vaknade så kan jag inte andas genom näsan och har asont i halsen, kul. ska sova hela dan, godnatt!

bra cover:')

 

-

Detta +ett par svarta jeans från JC fick följa med mig hem från stan idag, bra köp tyckerjag:')

27/12

 
Kom kanske hem där kring 6 efter en shoppingdag med snippan. Kan lägga in senare ikväll vad jag köpte,  spenderade kanske därikring 800, inte så jätte farligt med tanke på hur mycket jag fick med mig hem! 

i don't wanna wait any longer

Lagomt deprimerad man blir när man kollar igenom massa sommarbilder:'( AAja, imorgon blir det att gå på stan med snippsara, behöver köpa mig ett par nya svarta jeans &byta några skor osv så det blir toppen!

god jul i efterskott!!

Fick då detta^ plus en jacka, vindbyxor, presentkort på hm&make up store, pengar, bio presentkort, ansiktsmaskar som redan är uppanvändna, ett armband och säkert något mer som jag glömt bort, är jätte jätte nöjd!! Fick allt som jag önskade mig, tusen tack till alla!! Ikväll ska jag då umgås med vendelizz, kanoners!

lillajulafton

dagens^ idag har jag äntligen fått öppna lite julklappar hohhohh:$$ firade lilla julafton med min släkt för ska fira riktiga med Annikas. Fick en plattång, en tjocktröja, armband, pengar &presentkort osv åhhh älska julen!!

bakelibak

firar att det sista provet före jul är bortgjort genom att baka lite hallongrottor<3<3<3 förutom provet så har vi haft en ganska chill dag, sovmorgon till halv 10, engelska, prov sen nån utvärdering på nordanå, nicenice

gladchey

ääääääntligen så kom mina efterlängtade elf grejor, har provat iprincip allt och det mesta värkar prima!! Bara concealern tyckte jag var lite konstig, men annars så är jag nöjd! Aja men måste gå¨, vi höres mvh gladchey.se

:)

fina klass. vi tog denna bilden när det var 12-12-12 12:12 eller hur fan det nu blirxP gjorde bort det näst sista provet idag innan lovet och det känns huuur skönt som hällst. Bara iprincip en vecka kvar nu &tiden går snabbare än aldrig förr, härliga tider! Nej men ska städa mitt rum nu hade jag tänkt, det behövs vill jag lova!

saknar dig, umgås snart maybe??


 
 
 

goodmorning:')

Vaknade för någon timme sen fast har inte orkat mig upp ur sängen utan har sett några avsnitt av 90210 istället, ovanligt heh.. har sett typ 4 säsonger på en månadxD Men tänkte att jag skulle göra mig lite mat sen se hockeyn &ikväll får jag se vad som händer, inga planer bestämda men det blir nog bra hur som! 

L+S=♥

Mina &linneas fina pepparkakisar (bildbrist..) Var förövrigt på stan med linnea idag efter skolan, köpte en klänning, en julklapp och bullar hehh. Så nu har jag bara kvar att köpa julklapp till linnea, bra jobbat stina!! Nej men nu ska jag nog lägga mig och sussa, eller ska bara se klart ett avsnitt av 90210 men sen så, nattinatti

nya favoriten:')


wiiie

har nyss sett på julkalendern, fy så bra den verkar, fast första säsongen eller vad man nu säger blir nog svårslagen. &att det snöar ute gör ju inte saken värre, härliga tider! Haha ska iallafall snart följa pappa på ica, sen beställer vi nog pizza och ser på hockeyn, blir gr8!

RSS 2.0